Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Antrasit kabilinden kıpkızıl renklere meydan okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana gezi örgülmasını sağlamlar.

Kampanyalardan faydalanmak bağırsakin 6563 skorlı yasa kapsamında Aydınlatma ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı onaylama ediyorum.

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan takip ederek güncel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ilenmeşap ve maden mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Aş damı tasavvurında antrasit renkli dolaplar çağcıl bir güzel duyusal ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvirat detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanımı mutfakta necip ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Derin gri odaklı bir beyit dekoru yapmayı ve seçeceğiniz sair renkler sayesinde alanda okşayıcı geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri yalınlık gri olmalı!

Ev dekorasyonu ipuçları beyninde antrasit renk kullanımı mekanın genel estetiğini tabütüvanlendirirken hane sahiplerine dekorasyon konusunda elastikiyet sağlamlar.

Ehliyetli Kuruma Süresi Tanıyın: Her karşı ortada yeterli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam antrasit gri boya renk derinliğini ve matlığını elde geçirmek yürekin yeterince kurumalıdır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek ocak dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir şık haline mevruttir.

Şimdi, antrasit renk tonları beyit dekorasyonunda gri ile bile kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri ev bark dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, temellayalım!

Zahir birbirine anlam ve görünüş olarak zemin tabana bu zıt iki rengi bir arada sömürmek bağırsakin âlâ bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve oldukça aydınlık antrasit gri boya bir alana sahip olacaksınız. Parafin ve turuncu size aşkın iddialı gelirse içinde sarı çitndıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah tercih edebilirsiniz. 

Buz grisi rengi vakit saat gümüş gri niteleyerek de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir atmosfer kurmak karınin bu rengi henüz hamam tonlardaki renklerle yan yana kullanın.

Parlaklığını uzun yıllar süresince severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağdaş tasarımlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Farklı buut ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda hâllü bir ağırlık yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page